Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 14 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 203 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 223 Bruidsarrangement

Bruidsarrangementen

Ook voor bruidsverzorging kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u er op de mooiste dag van uw leven, de gehele dag stralend uitziet.

Mocht u besluiten uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel door ons te laten verzorgen, dan komt u eerst voor een proefsessie in de salon. Deze vindt zo'n 3-6 weken voor de bruiloft plaats. Indien gewenst kan de proefsessie ook eerder worden gedaan.

Voor de proefsessie vragen wij u alvast na te denken over de make-up die u op uw trouwdag zou willen dragen. Voor uw kapsel kunt u vast voorbeelden zoeken van kapsels die u mooi vindt. Samen kijken we welke make-up en welk kapsel het mooiste bij u staat en wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de trouwkleding.

Tijdens de proefsessie worden er altijd foto's gemaakt en uitgebreid beschreven welke make-up er aangebracht is en hoe het kapsel is opgebouwd. Zo weten we op de "grote dag" precies wat er gebeuren moet. Op de trouwdag zelf komen wij uiteraard op locatie uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel verzorgen.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een touch-up in de avond en het verzorgen van het haar en make-up van de bruidegom, bruidsmeisjes, familie en gasten.

 

Prijzen

Deze tarieven zijn van toepassing voor diensten uitgevoerd op locatie.

Bruidsmake-up + bruidskapsel (incl. proefsessie) € 375,00
Bruidsmake-up (incl. proefsessie) € 195,00
Bruidskapsel (incl. proefsessie) € 275,00 
Styling Bruidegom (kapsel en camouflage) op dezelfde locatie €   80,00
Bruidsmeisjes tot 13 jaar licht make-up + feestkapsel €   35,00
Gasten make-up €   45,00
Gasten kapsel €   55,00
Gasten make-up + kapsel €   95,00

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.
Alle prijzen zijn inclusief materiaal kosten en exclusief reiskosten en parkeerkosten.

 

Reiskosten worden berekend aan de hand van de beschikbare specialist en reisafstand.
Prijswijziging/typefouten voorbehouden.