Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 14 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 203 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $selector in /customers/9/f/f/dhairandmakeup.nl/httpd.www/libraries/quix/app/drivers/joomla/css.php on line 223 Creative Hairstyling
 
 

Workshop Creative Hairstyling

Indien u als visagist beschikt over kennis van hairstyling, kan dat betekenen dat u voor veel meer opdrachten ingezet kan worden. Kappers kunnen meer inspiratie opdoen, met name voor het verwerken en opsteken van lang haar.

Deze meerdaagse workshop is met name geschikt voor kappers en visagisten die meer technieken willen leren en/of in de fashion branche werkzaam (willen) zijn.

De geleerde technieken zijn direct toepasbaar en geven meer houvast en zelfvertrouwen. Na het volgen van deze workshop bent u in staat om op creatieve wijze haar te verwerken voor fotoshoots, modeshows en bruidsstyling.

  

U gaat onder andere leren:

- Werken met de krultang, grote variatie krul technieken.

- Föhntechnieken.

- Opsteken van verschillende hairdo’s, klassiek/modern.

- Vlechttechnieken.

- Verschillende toupagetechnieken.

- Gebruik van producten, wat gebruikt u en wat voor effect heeft het product.

 

U werkt op een door u zelf meegebracht oefenhoofd met lang haar en uw eigen werkmaterialen. Bijgaand treft u een lijst met materialen welke nodig zijn voor het volgen van de workshop. Indien u niet in het bezit bent van de benodigde materialen kunnen deze bij D-Hair & Make-up besteld worden.

 

Duur:

- 3 dagen á 6 uur

 

Lokatie:

- Berkel en Rodenrijs

 

Kosten:

- Inschrijfgeld  € 50,-

- Cursusgeld  € 460,-

- Incl. lunch

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Wilt deelnemen aan de workshop of informatie ontvangen, neem dan contact met ons op.
Mocht de workshop onverhoopt vol geboekt zijn wordt u in overleg op een nieuwe datum ingedeeld.


Tot ziens bij de workshop.
Dikkie Volkers